Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Πορείες του κώλου, Προδωμένες απεργίες (ούτως η άλλως χωρίς συμμετοχή), Συνδικαλιστές του καθισιού και του να μας κάτσει η γκόμενα, Πολιτικοί πρωτίστως "εξ-ασφαλισμένοι", Δημοσιογράφοι χαφιέδες, Δημοσιοκάφροι ειλικρινείς και ειλικρινά "απροκάλυπτοι", ΤσοντοDVD, Κάθαρση, Λιτότητα, Διαφάνεια, Παραδικαστικό, Παρεκκλησιαστικό, Τα φράγκα στο λαό, Ο λαός στον ΛΑ.Ο.Σ., Π.Α.Μ.Ε. γι άλλα, ΜΑΤ και Χρυσαυγίτες, Κομιστές, Φίλοι, Ημέτεροι, Αμφότεροι, Διαπλεκόμενοι, Αντάρτες, Αντιπολιτευόμενοι (έσωθεν κι έξωθεν), Ασφαλιστικό και μαλακίες...μαλακίες κι άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

Αγανακτώ να ζω σ' έναν τόπο που αιωνίως κυβερνάται από τη δεξιά.
Μια δεξιά επί μονίμου βάσεως ¨λαοπλάνα¨και "αναίσχυντη" με την ανοχή ημών των ηληθίων.
Κι αυτό να συμβαίνει απλά και μόνο επειδή ουδέποτε υπήρξε σοβαρή αριστερά.
Η μόνη αριστερά που υπάρχει είναι απλά και μόνο συνένοχη και στενότατα συνεργαζόμενη με αυτού του είδους την προαναφερθείσα δεξιά.
Πολλάκις μάλιστα συμβαίνει να είναι και επωφελούμενη από τις εκάστοτε "χοντράδες" της δεξιάς. Κι είναι για λύπηση...έτσι έχει καταντήσει.
Κι είναι δυστυχώς τόσο ανάξια η αριστερά σ' αυτό τον τόπο που δεν κατάφερε ποτέ να "κερδίσει"...μόνο να "αρπάζει" καταφέρνει.

Ορέστη απ' το Βόλο...Μαρία απ' τη Σπάρτη...
ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΜΕ!

...ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ...!!!

ΣΗΜ: Δηλώνω αριστερός χωρίς ταυτότητα...Κάτι σαν Χ.Ο. στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
ΥΓ: Ξέχασα ν' αναφέρω και τον Τσίπρα...Τα σχόλια δικά σας.

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'σαι καλά φιλαράκι. Χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους συμφωνώ.Στην αντίθετη των περιπτώσεων μπορεί να μην τα παρατούσα αλλά σίγουρα θα τρελαινόμουν.
    Και πάλι να 'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καψος χαιρετα τον παππα.φιλε:
    η δεξια του κυριου ειναι παντα η ιδια,δεν αλλαξε ποτε.απο οτι φενεται ομως ο κοσμος τη γουσταρει και την ψηφιζει.
    θα ταν πιο καθαρο το μηνυμα σου αν τα ριχνες χοντρα στο λαο και στον φασιστα της καθημερινοτητας που εχουν ολοι μεσα τους.το κακο δεν ειναι που κυβερνα η δεξια,το κακο ειναι οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι δεξια.κι αυτο ειναι ταφοπλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου kapso.Αυτό που τονίζω όμως είναι ότι γι αυτό τον δεξιό λαό, ευθύνεται κατά την άποψή μου η ανυπαρξία της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη παλι εν μερει συμφωνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ εν μέρει! Συμφωνώ απόλυτα Χρήστο! Επικεντρώνω όμως το πρόβλημα της δεξιάς συνείδησης του λαού στην ανυπαρξία εναλλακτικής ιδεολογίας ανάμεσα στις παρατάξεις του ελληνικού χώρου (Αναφέρομαι στις γνωστές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γνωρίζω κάποια άγνωστη που να υπερτερεί των άλλων στο συγκεκριμένο ζήτημα).
    Αυτό ακριβώς.Τίποτ' άλλο!
    Ικανοποιήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδη ο κοσμος πηγε δεξια γιατι δε μπορουσε να παει αριστερα? η στο κεντρο? νομιζω πως αυτο ειναι λαθος φιλε.αν δεις ολο το σκηνικο θα καταλαβεις πως ειναι ετσι στημενο απο τους παππαδες και τους κααλαρχες ωστε ακομα και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αριστεροι ειναι καργα δεξιοι.
    νομιζω πως εχουμε χασει το νοημα των λεξεων πια.τι θα πει αριστερος?τι θα πει δεξιος?
    εγω παντως εχω αρχισει να εισαγω μια νεα ορολογια πιο κατατοπιστικη.τους δεξιους τους αποκαλω πουσταρδες και τους αριστερους τους λεω ανθρωπους.και οχι δεν ειναι ολοι ανθρωποι!

    Υ.Γ.πολυ με αρεσει οταν συμφωνεις απολυτα μαζι μου γιωργακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μή φανατίζεσαι φίλε kapso. Όλοι είναι άνθρωποι αλλά μόνο με τη βιολογική έννοια του όρου!
    Πάντως θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι όλοι είναι ίδιοι.Αυτό είναι το κλασοκό παραμυθάκι πλέον της δεξιάς για να παρασύρει τους όποιους ανίδεους να την στηρίξουν αφού είναι ισχυρή και η μόνη "γνήσια". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! Απλώς οι υπόλοιποι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! Σ'αυτό κλίνει η άποψή μου κι ελπίζω να συγκλίνει με τη δική σου.
    Όσο για τους παπάδες και τους καναλάρχες που αναφέρεις...Άσε...αυτοί κάνουν τη δουλειά τους από χρόνια.Άλλωστε αυτός είναι ο κυριος σκοπός της ύπαρξής τους! Ποιός τους παίρνει χαμπάρι τελικά όμως δεν ξέρω. Μήπως φταίει και κάποιο "κληρονομικό ένστικτο" και "βιολογική ανάγκη" του Έλληνα να νιώθει και να είναι "δούλος";
    Δεν ξέρω...υποθέσεις κάνω που εύχομαι να μην ισχύουν.

    Υ.Γ:Πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα με τους δεξιούς ανθρώπους γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι σημαίνει δεξιός. Με την δεξιά ιδεολογία, την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής έχω πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα λες.ο ελληνας εχει ακομα τον τουρκο μεσα του και τον φοβαται.ειναι δουλος στην ψυχη του.σωστη παρατηρηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή